Sos słodko kwaśny wekowany na zimę Dzisiaj wtorek, więc czas na przepis. Tym razem pokażę Wam jak zrobić sos słodko kwaśny, wekowany na zimę. Taki sos warto mieć pod ręką np. gdy nie zdążycie zrobić zakupów, a trzeba coś szybko wymyślić na obiad. Gotujemy ryż, otwieramy słoiczek, odgrzewamy sos (można dodać podsmażonego kurczaka) i pożywny, niebanalny obiad gotowy. Przepis podrzuciła mi moja przyjaciółka Iwonka, utalentowana fryzjerka, która z taką samą pasją tworzy fryzury jak i gotuje.

#obiad #dodatek #domowe #pomidory #papryka #weki #ananas #nazime #domowejroboty #sloiki #sosslodkokwasny #zapasy #przetwory #chinskie #doryzu #sos #sloiczki #kuchniaazjatycka #cebula

Tue, 25 Sep 2018, 12:57

Comments

Sign in to add a comment.

Options
Share

Stats

Instablog

myslipotarganej.pl

Lifestyle

Świat z perspektywy kobiety ponoć już dojrzałej, po przejściach, która nadal patrzy na świat oczami dziecka, jest zakręcona i po...

Instablog

The content of the site is protected by Polish and international copyright laws.
All rights to the content of the Site are reserved to their authors.
Using the Website means acceptance of regulations and rivacy policy.

Made in Poland

Copyright © 2020 promujbloga.pl
All rights reserved.